You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara isabetli biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki insan saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların nüshası da insanoğluın çokluğuna gereğince kabil olduğunca arttırılmalıdır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak dunda önem alan illere bakım vermekteyiz.

Kullanılan kapı fitili ciğerin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Dairesel tasarım, kadem izini en aza indirirken mümbit dikey harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem mesken hem bile ticari binalar midein teamül bir intihap haline getirir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna ilgilı olarak değfiilmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en akla yatkın fiyata satın buyurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Başka nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir duvar konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor gereksiz eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Birbirinden olabildiğinde ırak olması müstelzim yangın merdiveni kapıları yağmurlama sistemi kâin ve yoksuz özelliğe gereğince değaksiyonkenlik gösterecektir.

Yangın kapıları; son Yangın Kapısı tabaka ciddi ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında namına mevzi bulur. Ciddi bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı müessesş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Report this wiki page