En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Hızlı Ulaşım: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma işçiliklemleri dizi bir biçimde kuruluşlabilir.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da yan düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha mualla başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı teselsül otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı mümkün.

Bununla omuz omuza kötüdaki kriterlere iye olan yerlerde sessiz yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Icraatında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. Mıhlı kanada ast üst sürgü ve art dizi uygulandığı üzere, amudi ürkü bar uygulanarak her iki kanadın da Yangın Çıkış Kapısı aynı anda açılması sağlamlanarak elan zait insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve alelumum çağcıl binalarda kullanılır.

Projeye en usturuplu Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı haklı kolaylıkla açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına karşı güvende sınırlanmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın güç emniyetliğini tedariklemek üzere kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza paha katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page